Tomabel-Inofeccers weren zich verdienstelijk op het PK
11 mei 2019
19-20 juni 2021
23 juni 2021

Met 7 man was het Tomabel-Inofec CT toch goed vertegenwoordigd in Eeklo voor de openingsmanche van het veldritseizoen. Vlak nadat de eerste bui over het terrein was geraasd, stonden de nieuwelingen – Charles, Simen en mezelf – aan de start. Vooral Charles had een opmerkelijk slechte loting en trok dan ook bij de laatsten het veld in. Voor onze twee eerstjaars-nieuwelingen (Simen 36e & 12e eerstejaars en Charles 37e & 13e eerstejaars) was het zeker een aangename kennismaking met de nieuwe omstandigheden terwijl ik (16e) de streep van een mooi wegseizoen probeer door te trekken.
Ook onze 5 junioren die vandaag aan de start stonden, hadden een grote overstap te verwerken. Ze merkten al vlug dat die junioren nog iets rapper de bochten rondden dan wij nieuwelingen. Warre, Dries, Victor en Jorit haalden net het einde van de wedstrijd niet. Alleen Kjell kon zijn cross in het verre Kessel uitrijden, al zijn de anderen er nu wel dubbel op gebrand om daar verandering in te brengen.
Al bij al een geslaagd openingsweekend. Het is fijn terug in de cross te zijn.

Comments are closed.

X